Booking Experts logo
Toggle menu
Booking Experts logo
Park cloudPark cloudPark cloudPark cloudPark cloudPark cloudPark cloudPark cloudPark cloudPark cloudPark cloudPark cloudPark cloudPark cloud
 / 

Wij helpen vakantieparken online

Veel recreatiebedrijven hebben online een achterstand opgelopen door een veranderende markt. Meestal door een gebrek aan kennis, systemen die niet mee zijn gegaan met de tijd of ondeskundig advies.

Touroperators als Booking.com, AirBnB & Belvilla, maar ook ketens als Roompot en Landal zijn in dit gat gesprongen en domineren de markt. Recreatiebedrijven zijn veelal overgeleverd aan derden voor hun bezetting en betalen hiervoor hoge commissies. Samenwerken met touroperators is prima, maar een bedrijf moet niet afhankelijk zijn van deze partijen.

Wij geloven dat de balans weer herstelt moet worden. Wij helpen recreatiebedrijven met (het optimaliseren van) websites, automatisering en online marketing, maar geven ook marketingadvies.

Het doel is om gasten zoveel mogelijk reserveringen te laten maken via de eigen website.

 

Ons team

Wij zijn een jong en creatief team dat door online marketing, betrouwbare cijfers en voorsprong in techniek een bijdrage wil leveren aan vakantieparken. Wij willen de recreatieondernemer in staat stellen om goede beslissingen te nemen op het gebied van marketing.

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent met passie voor recreatie en toerisme. Tekstschrijvers, SEO- en SEA-specialisten, allround marketeers etc.

Denk jij dat je iets kunt toevoegen aan ons team? Neem dan vooral contact met ons op en stuur een mail met je CV naar coen@bookingboosters.nl

 

Ruud Seydel

Ruud is onze duizendpoot, hij programmeert, ontwerpt en stuurt het team van techneuten aan. Geef hem een probleem en hij vindt binnen no-time een oplossing.

Coen van Rhee

Sinds 1999 actief in de recreatie. Coen wil met zijn marketing- en recreatiekennis vakantieparken helpen beter online te presteren. ✓ SEO ✓ SEA ✓ Affiliate ✓ Facebook

Sven Schuurmans

Ervaren online marketeer. Optimaliseert websites, Adwords campagnes en ondersteunt vakantieparken in de affiliate marketing.

Tessel

Geef Tessel een paar zoekwoorden, en zij maakt er een SEO-vriendelijke én gebruikersvriendelijke websiteteksten van. Zij heeft een even grote passie voor copywriting als voor reizen.

Daphne

Daphne houdt zich onder andere bezig met marketing, zoals het optimaliseren van websites en het schrijven van teksten.

Mark

Mark is vaak op pad om bestaande, maar ook nieuwe klanten te bezoeken. Op kantoor houdt hij zich o.a. bezig met marketing en het aansturen van verschillende afdelingen. Mark is een echte allrounder.

Robin Meijer

Robin, onze support man. Kent Booking Experts en ParkCMS op z'n duimpje. Hij helpt je graag op weg met al je vragen.

Herman Muurlink

Vrij van geest en eeuwig creatief. Met een drone en gimbal maakt hij de mooiste promotiefilmpjes van vakantieparken en verzorgt hij de professionele fotografie.

 
  1. Home
  2. Over Booking Boosters
  3. Vacature
  4. Contact