Booking Experts logo
Toggle menu
Booking Experts logo
Park cloudPark cloudPark cloudPark cloudPark cloudPark cloudPark cloudPark cloudPark cloudPark cloudPark cloudPark cloudPark cloudPark cloud
 / 

Wij helpen vakantieparken online

Veel recreatiebedrijven hebben online een achterstand opgelopen door een veranderende markt. Meestal door een gebrek aan kennis, systemen die niet mee zijn gegaan met de tijd of ondeskundig advies.

Touroperators als Booking.com, AirBnB & Belvilla, maar ook ketens als Roompot en Landal zijn in dit gat gesprongen en domineren de markt. Recreatiebedrijven zijn veelal overgeleverd aan derden voor hun bezetting en betalen hiervoor hoge commissies. Samenwerken met touroperators is prima, maar een bedrijf moet niet afhankelijk zijn van deze partijen.

Wij geloven dat de balans weer hersteld moet worden. Wij helpen recreatiebedrijven met (het optimaliseren van) websites, automatisering en online marketing, maar geven ook marketingadvies.

Het doel is om gasten zoveel mogelijk reserveringen te laten maken via de eigen website.

 

Ons team

Wij zijn een jong en creatief team dat door online marketing, betrouwbare cijfers en voorsprong in techniek een bijdrage wil leveren aan vakantieparken. Wij willen de recreatieondernemer in staat stellen om goede beslissingen te nemen op het gebied van marketing.

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent met passie voor recreatie en toerisme. Tekstschrijvers, SEO- en SEA-specialisten, allround marketeers etc.

Denk jij dat je iets kunt toevoegen aan ons team? Neem dan vooral contact met ons op en stuur een mail met je CV naar coen@bookingboosters.nl

 

Coen

Sinds 1999 actief in de recreatie. Coen wil met zijn marketing- en recreatiekennis vakantieparken helpen beter online te presteren. ✓ SEO ✓ SEA ✓ Affiliate ✓ Facebook

Daphne

Daphne houdt zich onder andere bezig met marketing, zoals het optimaliseren van websites en het schrijven van teksten.

Maaike

Als Online Marketeer zet Maaike zich in om de online omzet van recreatieparken te verhogen. Ze analyseert, zet campagnes op en optimaliseert.

Lars

Lars is jaren werkzaam geweest als Marketeer in de recreatiebranche en zet zich in als Allround Online Marketeer voor de klanten van Booking Boosters. ✓ SEA ✓ Facebook Ads ✓ SEO ✓ Affiliate

Nikki

Nikki houdt zich als marketeer bezig met het optimaliseren van online marketing campagnes, websites en het schrijven van teksten.

Denise

Denise is online marketeer bij Booking Boosters. Haar werkzaamheden bestaan uit het schrijven van content, website optimalisatie en SEO. Ze is altijd in beweging, want na werktijd vind je haar vaak in de sportschool of in de turnhal.

Gido

De afgelopen jaren is Gido zich steeds meer gaan verdiepen in online marketing en als Booking Booster wil hij zich gaan ontwikkelen tot een allround online marketeer. Hij houdt zich o.a. bezig met SEO, SEA en website optimalisatie.

Ruud

Ruud is onze duizendpoot, hij programmeert, ontwerpt en stuurt het team van techneuten aan. Geef hem een probleem en hij vindt binnen no-time een oplossing.

Lisa

Lisa is na haar opleiding Tourism Management, waar ze onderzoek deed naar de optimalisatie van affiliate marketing, aan de slag gegaan als online marketeer. Ze houdt zich onder andere bezig met het schrijven van content, website optimalisatie en affiliate marketing.

Jelle

Jelle is na zijn opleiding Tourism Management aan de slag gegaan als Booking Booster. Tijdens zijn studie heeft hij onderzoek gaan naar usability en voice search. Nu zet hij zich in om de websites gebruiksvriendelijker en beter vindbaar te maken.

Leon

Leon is online marketeer en wil zich bij Booking Boosters verder ontwikkelen tot een SEA-specialist. In het weekend is hij te vinden op het voetbalveld.

Casper

Casper heeft in z'n functie van Online Marketeer het doel om middels optimalisatie van website en online advertising het rendement van onze klanten te verbeteren. In zijn vrije tijd speelt hij graag een potje basketbal en is hij actief als vrijwillige brandweerman.

Sven

Ervaren online marketeer. Optimaliseert websites, Google Ads campagnes en ondersteunt vakantieparken in de affiliate marketing.

Adriana

Adriana is een ervaren online marketingspecialist voor de Duitse Markt. Ze heeft veel ervaring met Google Ads, Affiliate Marketing en Facebook Marketing in Duitsland.

 
Ons team
  1. Home
  2. Over Booking Boosters
  3. Contact
  4. Werken bij Booking Boosters
  5. Affiliate programma
  6. Cookies